• Deze week heb ik mijn eerste gesprek met mijn stagebegeleider gehad, daarna heb ik nog een beetje gewerkt in de bibliotheek van Amsterdam.

    Ik ben nu de laatste paar weken vooral dingen aan het schetsen die ik nog niet kan laten zien, dus ja – dat is nogal saai. Ik zal zien wat ik kan doen om hier wat meer direct te plaatsen afbeeldingen op kan zetten. Kom Jaap! Word productiever!

    Um, ja – dat is sowieso een goed advies voor mijzelf, productiever worden.

    Tevens heb ik bij mijn andere stage een beoordelingsgesprek gehad, waar ik weer erg wat wijzer van geworden ben, ook op het gebied van algemeen werken. Ik wil dingen nog wel eens te snel af willen maken en ze dan niet de tijd gunnen die ze eigenlijk horen te krijgen.

    Halverwege de week heb ik ook nog een afspraak voor een opdracht, dus we gaan het beleven!

    Verder maak ik me vooral zorgen op voor de 24 Hour Comic Day in Comiquest Rotterdam aan het einde van deze week waar ik 24 uur lang zal werken aan 24 strippagina’s die dan hopelijk aanstaande zondag af zullen zijn. Dus dat is dan wel weer handig op het gebied van mezelf afleren om niet te snel te werken.

    Is het de bedoeling dat ik langere stukjes schrijf? Ik zou er iets collumnigers van kunnen maken denk ik? Nu is het een beetje een lijstje; en toen gingen we in de python en toen gingen we naar de vliegende hollander, en toen gingen we het spookschip in etc.

    Anyway, ik zal proberen om wat productiever te worden en ook wat meer dingen gewoon voor de site te maken dat mensen een reden om terug te komen hebben.

    Gelezen boeken:

    Guards! Guards! van Terry Pratchett

    One Piece vol. 10 – 12 van Eiichiro Oda