• Zo. Met de kennis vergaart deze zomer heb ik ten eerste mijn weblog en portfolio’s een beetje aanschouwbaar gemaakt. Zelfs de comments die zeker mijn portfolio op Lekkerjaap.nl compleet bevuild hadden heb ik weg kunnen krijgen (door ze uit de database te gooien maar toch.).

    Okay het probleem van html-en is dat er heel veel tijd in gaat zitten, ik ben drie dagen bezig geweest met het maken van deze website en ik ben er erg erg tevreden mee maar ik kan me voorstellen dat iemand die niet in de html zit denkt van “Oh kom op man, daar heb je toch geen drie dagen voor nodig?” Ik kan me trouwens ook goed voorstellen dat iemand die wel vaak achter html zit hetzelfde denkt. Maar toch, ik kan me verstaanbaar maken in Html, maar om nou te zeggen dat ik het vloeiend spreek, nee. Drie dagen komt wel aardig in de buurt van de tijd die ik eraan zou moeten besteden.

    Verder heb ik mij aan het schetsen geslagen voor een cartoon voor de Profielen, het schoolblad van de HRO. Hier zal ik meer over melden zodra dat uitgebracht is met de schetsen en alles. Volgende week is het de bedoeling dat ik wat actiever achter opdrachten aanga.

    Gister ben ik naar de stripbeurs in Breda geweest, en ik heb daar – um – te veel geld uitgegeven, maar wel aan een heel uitgebreid palet. Art-comix, manga, normale verhalenstrips, smallpress. Shit ik heb zelfs Letterlijk en Figuurlijk van Joost Pollman gekocht – dat is gewoon met van die lettertjes boeken. Dat kan nog eens van pas komen bij het schrijven van mijn scriptie.

    Uitgelezen boeken: