• Zo de week is weer begonnen, laten we gaan link-dumpen!

    Brandon Graham heeft weer een nieuwe blogpost – altijd een reden tot feest want die man die weet waar hij het over heeft. Klik hier om het te lezen. Brandon Graham is de man achter King City, een hele toffe strip waar ik het later over zal hebben, maar ondertussen is zijn blog altijd een klein kadotje. Klik hier.

    Deze is al oud, maar dat is niet erg. Twee weken oud ofzo? David Brothers van 4thletter legt even piekfijn uit op Comics Alliance  waarom Dragon Ball een strip is die je gewoonweg niet kan missen. Klik hier

    Meathaus maakt een op Rob Liefeld geinspireerde Anthology, en de cover is gemaakt. AWESOME.

    Toevallig relevant voor me, nieuws uit 2007 – Hoe verkoop je je smallpress aan stripwinkels.

    Frank Santoro geeft een internationale Stripschool. Voor vijfhonderd Dollar krijg je persoonlijk strip les.

    You don’t have to move to a different city to attend one of the few schools that exist for making comic books. Put your money directly towards training – not living expenses. I will design your course with you  – figure out what kind of comics you want to make. Take a course with me and I guarantee you will learn from my specialized experience of straddling both the fine arts and comic book worlds.

    Wie wil me 500 dollar sponsoren?

    Inkstuds is een canadees radioprogramma over striptekenaars. Elke week belt de interviewer een andere amerikaanse underground striptekenaar voor een diepte interview van een uur. Ik zou absoluut bereid zijn om voor de Nederlandse Radio hier een versie te maken. Luistert U, de VPRO?  Klik

    Ach, nu ze toch al genoemd zijn, 4thletter.net is een uitstekend stripblog over belangrijke zaken in strips, en ComicsAlliance is tegenwoordig de enige blog die ik nog bezoek – used to be dat ik ook elke dag Newsarama, Comics Should be Good en Robot6 checkte. Tegenwoordig bekijk ik alleen nog Robot6 af en toe.

    Um um um anders webcomics? Ik lees ze niet te veel meer – eigenlijk enkel Gunshow en Nedroid. Waar ik dan wel weer erg veel plezier aan beleef. Als je ze niet kent, en serieus hoe kan je ze niet kennen, het zijn bijzonder kundige staaltjes humor.

    Okay ik zweer dat ik de rest van de week beter ga opletten op wat ik consumeer op het internet– als het geen Tetris is– en dan volgende week heb ik vast alleen maar hele interessante artikeltjes voor je te lezen.

    Altijd mooi, zo’n blog met alleen maar beloftes.